Vergroot uw kans op online succes

Uw bedrijf levert misschien de beste diensten, uw heeft een geweldig product of serveert de lekkerste gerechten, maar is dit wel bij voldoende mensen bekend? Vrijwel iedereen raadpleegt internet om te beslissen wat ze gaan eten en waar, wat de specificaties van een product zijn en of er positief over geschreven wordt door mensen die het product al eerder gekocht hebben. Of u nu een webwinkel heeft of een fysieke locatie, zonder dat u op internet gevonden wordt mist u een groot aantal mensen die zoeken naar uw producten of diensten.

Crasmedia beheerd meer dan 150 specifieke bedrijfsgidsen waarbij bezoekers naast een zo compleet aanbod ook heel specifiek kunnen filteren op uw diensten en producten, aangevuld met recensies, foto’s, social media berichten enz.

Klanten hoeven niet meer door alle resultaten van Google te zoeken maar krijgen nu in één keer een compleet overzicht waarbij ieder bedrijf een universele weergave heeft. Zoekt u bijvoorbeeld een schoenwinkel? Dan kunt u filteren op o.a. type schoenenwinkels bij u in de buurt, specialisatie, schoenmerken, schoenartikelen, accessoires, of er grote maten verkrijgbaar zijn, betaalmethoden, reparaties en nog veel meer. Iedere bedrijfsgids is speciaal ingericht om bezoekers het zo gemakkelijk mogelijk te maken. Daarom worden de bedrijfsgidsen steeds populairder en zien we de bezoekersaantallen iedere maand weer toenemen.

Een vermelding op één of meer van onze gidsen is gratis. Met enkele klikken maakt u een account aan en kunt u uw gegevens updaten of toevoegen. Uw gegevens worden direct opgenomen in de gespecialiseerde zoekmachine en u wordt u gevonden door mensen die op zoek zijn naar uw producten en/of diensten. Mist u nog zoekfilters? Wij horen dit graag en kunnen dit in overleg toevoegen als dit een meerwaarde heeft voor alle bezoekers. We streven ernaar om een zo compleet mogelijk aanbod te bieden aan onze bezoekers en zoveel mogelijk bezoekers door te sturen naar uw website.

Op deze pagina kunt u verder lezen wat de voordelen zijn van een vermelding op één van onze bedrijfsgidsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *