Missie

 


 

Wij willen onze bezoekers zo snel mogelijk naar de door hun opvraagde informatie begeleiden. Daarbij willen we hun informatie bieden om betere beslissingen te kunnen nemen waarbij we consumenten en bedrijven dichter bij elkaar brengen.

We streven hierbij naar een optimale gebruikerservaring en met de veranderende technieken staat dit nooit stil. We willen we de voordelen van op internet gevonden worden voor iedereen beschikbaar stellen. Ook voor bedrijven zonder webshop of website. We bieden met onze sites een zo uniform mogelijk platform aan waarbij onze gebruikers vanzelfsprekend de juiste informatie vinden. Daarnaast creëren we voor iedere branche een zoekmachine die gemaakt is op de wensen van onze klanten.  We monitoren dit nauwlettend en horen ook graag van onze gebruikers wat zij wel of niet als prettig ervaren. Een paar keer per jaar houden we enquêtes onder onze bezoekers om dit nauwkeurig te kunnen meten.

Daar de wereld steeds mobieler wordt en iedereen op ieder moment informatie nodig heeft ontwikkelen we steeds meer mogelijkheden voor mobiele services. We zorgen er nu voor dat de websites afgestemd zijn op mobiele telefoons en tablets zodat onze applicaties een verlengstuk zijn van de mobiele apparatuur. Ook hier staat de ontwikkeling niet stil en er zullen de aankomende tijd meer en meer devices worden toegevoegd, denk aan bijvoorbeeld Google Glas of aan de Apple iWatch.

“Cras” is het Latijns voor “ morgen” en Cras media kan dankzij haar flexibiliteit, de gekozen structuur en gebruikte methodes snel en slim inspelen op de evolutie van de behoeften van onze klanten van morgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *