Over ons

 

Onze filosofie

We hebben passie in wat we doen. We begonnen met de eerste bedrijfsgidsen in 2000, de tijd van Netscape en Altavista. Gestart vanuit een eigen behoefte, aangemoedigd door bezoekers en klanten. Vanaf dat jaar hebben we continue uitgebreid in aanbod en functionaliteiten. In de jaren daarna zijn we gestopt met zaken waardoor we ons lieten afleiden. We hebben nu één product, één focus en op ons gebied telt maar één ding, we willen er gewoon de beste zijn.

Nieuw platform
Na meer dan 10 jaar ervaring zijn we in 2012 begonnen met het ontwikkelen van een heel nieuw platform wat moest voldoen aan al onze wensen. Hierbij hebben we veel bestaande data gemigreerd maar vooral onze opgedane ervaring erin verwerkt. Daar we duidelijk werken aan kwaliteit boven kwantiteit hebben we gekozen om informatie als beoordelingen en nieuwsartikelen niet mee te nemen in de migratie. Beoordelingen moesten gedaan kunnen worden in een transparant systeem waarbij zowel de consument als de organisatie duidelijk te identificeren is en er gereageerd kan worden door zowel de organisatie als andere consumenten. Per gids is net zoals een specifieke zoekmachine ook een op maat gemaakt beoordelingsssyteem geïntegreerd. Dit nieuwe platform gaat mede door deze opzet steeds meer werken als een universeel en transparant platform waarbij consument en bedrijven elkaar snel kunnen vinden.

Door onze opgebouwde branchekennis willen we onze gidsen optimaliseren en voorop lopen in techniek en mogelijkheden. Dit voor ieder bedrijf, organisatie, vereniging of professional met of zonder een website. Een vermelding, als mede reacties geven op beoordelingen is bij ons altijd gratis. Consumenten moet een totaalaanbod krijgen waaruit ze kunnen kiezen en niet enkel uit “premium” selecties.

Luisteren naar onze klanten
Per gids creëren we een zoekmachine die gemaakt is op de wensen van onze klanten welke bestaan uit zowel consumenten als organisaties. We monitoren dit nauwlettend en horen ook graag van onze gebruikers wat zij wel of niet als prettig ervaren. Een paar keer per jaar houden we enquêtes onder zowel onze bezoekers als aangesloten organisaties om dit nauwkeurig te kunnen meten.

Snelheid
Door de afgelopen 15 jaar enorme aantallen data te verwerken hebben we veel kennis en ervaring opgedaan omtrent het zoveel mogelijk automatisch verwerken van onze aanvragen en het tegengaan van spam of onjuiste informatie. Tevens hebben we hier veel geleerd om de efficiency van onze serveromgeving te optimaliseren. Konden we het in het begin aan met één server, nu draait er een heel cluster van servers om alle websites goed te laten draaien. De websites moeten snel reageren,want iedereen wil zijn pagina snel geladen hebben, ongeacht het aantal bezoekers wat op dat moment deze informatie wil zien. De snelheid van onze website is iets wat we continue in de gaten houden en wat we erg belangrijk vinden.

Veiligheid
Beveiliging is in het hart van onze applicaties ingebouwd. Zo worden al onze sites beveiligd met een SSL verbinding, worden ze dagelijks gescand op kwetsbaarheden en eventuele malware en maken we gebruik van beproefde technologieën in onze applicaties met bewezen beveiligingsfuncties die u als bezoeker, maar ook als websitebeheerder de maximale bescherming bieden.

Mobiliteit
Daar de wereld steeds mobieler wordt en iedereen op ieder moment informatie nodig heeft ontwikkelen we steeds meer mogelijkheden voor mobiele services. We zorgen er nu voor dat de websites afgestemd zijn op mobiele telefoons en tablets zodat onze applicaties een verlengstuk zijn van de mobiele apparatuur. Ook hier staat de ontwikkeling niet stil en er zullen de aankomende tijd meer en meer devices worden toegevoegd, denk aan bijvoorbeeld Google Glas of aan de Apple iWatch.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Wij zijn een bedrijf dat Maatschappelijk Verantwoord Onderneemt. MVO is het bewust richten van de ondernemingsactiviteiten op lange termijn, rekening houdende met ‘mens’ (de gevolgen voor de mens, binnen en buiten de onderneming), ‘milieu’ (de effecten op het natuurlijk leefmilieu en ‘markt’ (het economisch rendement).

Toekomst
“Cras” is het Latijn voor “ morgen” en Cras media kan dankzij haar flexibiliteit, de gekozen structuur en gebruikte methodes snel en slim inspelen op de evolutie van de behoeften van onze klanten van morgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *