Horeca & Recreatie

 

 

In de categorie dag en verblijfsrecreatie zijn meer dan 10.000 bedrijven actief. Online aanwezigheid wordt steeds belangrijker, bijna 80% van de Nederlandse consumenten oriënteert zich online bij het boeken van een verblijf of dagrecreatie. Met name de buitenlandse toerist zorgt voor een groei in deze sector. Bedrijven die hun website ook in een andere taal aanbieden zullen hier het meeste voordeel bij hebben. Daarbij bekijken steeds meer mensen de websites via mobiele apparaten als tablets en smartphones.


Ook voor de branche recreatie is een goede online vindbaarheid een must. De Nederlandse consument zoekt en vergelijkt op internet. Daarom is een aantrekkelijke en duidelijke website erg belangrijk waarop eenvoudig te vinden is welke faciliteiten u aanbiedt (bijvoorkeur met foto’s) en welke doelgroep u aanspreekt. In totaal zijn zo’n 50.000 bedrijven actief in deze branche.


De branche catering bestaat onder andere uit bedrijven als bistro’s, restaurants, cafetaria’s, ijssalons, shoarmazaken, pannenkoekenrestaurants en lunchrooms. Van de Nederlanders eet ongeveer 10% wekelijks buiten de deur. Een sterke groei maakt de thuisbezorging door, dit wordt voor de consument steeds laagdrempeliger en gemakkelijker gemaakt.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *