Bedrijfsvermelding

Waarom een bedrijfsvermelding?

Op internet vindt u al veel bedrijfsgidsen, vaak afgestemd op het tonen van zoveel mogelijk bedrijven verdeeld in rubrieken. Soms is er gekozen voor specifiek één doelgroep zoals bijvoorbeeld kappers of juweliers maar dan vaak zonder een echte toegevoegde meerwaarde. Naam, adres, woonplaats en website zijn op de meeste bedrijfsgidsen te vinden, soms nog aangevuld met een beperkt waarderingssysteem. Maar geeft dit ook echt toegevoegde waarde voor uw bedrijf en zeker voor bezoekers die op zoek zijn naar een product of dienst?
Wij hebben dit de afgelopen jaren anders opgepakt. Kijkend vanuit het oogpunt van een bezoeker, meerwaarde bieden, gemak en snelheid. In samenwerking met brancheorganisaties en betrokken bedrijven is er per gids een specifieke zoekmachine ontwikkeld welke is afgestemd op de behoeften van de doelgroep waarbij ieder bedrijf de mogelijkheid krijgt haar kwaliteiten te etaleren. Ook het beoordelingssysteem is specifiek afgestemd op de doelgroep waarmee u ook kan reageren op beoordelingen, maar er is nog veel meer. Lees hieronder waarom ook uw bedrijf een vermelding zou moeten hebben op één van onze bedrijfsgidsen? Het kost u slechts enkele minuten..

Gratis bedrijfsvermelding

capture-bedrijf-500

Alle vermeldingen op onze bedrijfsgidsen zijn gratis. Wij vinden dat iedere bezoeker moet kunnen kiezen uit een totaalaanbod en niet uit een selectie daarvan. Bedrijven met maar ook bedrijven die nog geen website hebben (30%). De basisgegevens bestaan uit naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en website adres. Daarnaast is het voor iedereen mogelijk om een fotogalerij aan te maken, te reageren op beoordelingen en social media te integeren. Meer opties vindt u hieronder.

 


 

Openingstijden

capture-openingstijden-500

Hier wordt door veel mensen op gezocht. Door het invullen van de juiste openingstijden kunnen bezoekers direct zien of uw bedrijf open of dicht is. Daarbij kan iedere bezoeker via de zoekmachine bedrijven zoeken die op een bepaalde tijd open zijn zoals; “Zoek alle supermarkten in Amsterdam  die op zondag tussen 20:00 en 22:00 open zijn”. Ook is direct inzichtelijk wanneer er een koopavond is of dat u eventueel beschikbaar bent in het weekend.

 


 

Fotogalerij

capture-fotos-500

Ieder bedrijf kan direct haar foto’s plaatsen in zijn eigen fotogalerij. Op deze manier kan ieder bedrijf, of deze nu wel of niet een website heeft, een mooie visuele presentatie van haar diensten en/of producten laten zien. Standaard kan ieder bedrijf 8 foto’s plaatsen, deze worden op uw eigen bedrijfspagina getoond.

 


 

Routeplanner

Routeplanner

Door het aanklikken van de button “route” kunnen bezoekers direct een route plannen vanaf hun huidige locatie naar uw bedrijf. Via Google maps is er daarna de mogelijkheid om het type vervoer aan te geven zoals auto, fiets, te voet of met openbaar vervoer. Op deze manier kunnen klanten snel de weg naar u toe vinden.

 


 

Eigenschappen

capture-bedrijf-500

Dit is een belangrijk onderdeel wat iedere gids echt uniek maakt boven alle andere bedrijfsgidsen. Iedere gids heeft specifieke eigenschappen die men als bedrijf kan aanvinken of invullen. Voor iedere gids is er uitgebreid gekeken om een zo compleet mogelijk beeld te geven van een bedrijf. Zo kan men bijvoorbeeld bij een supermarkt het productassortiment zien, speciale faciliteiten opvragen, bekijken hoeveel kassa’s er aanwezig zijn, het aantal verdiepingen inzien en of er een OV laadpunt in de winkel aanwezig is of bijv een TNT servicebalie. Bij een tandarts kunt u zien of deze in het weekend afspraken maakt, wat zijn specialisme is,  het complete behandelaanbod en welke specialisten aanwezig zijn. De weergave van deze eigenschappen is bij ieder bedrijf uniform weergegeven zodat dit voor bezoekers zeer snel inzichtelijk is. Alle opties zijn mede doorzoekbaar met de zoekmachine.

 


 

Delen

capture-delen-500

Bezoekers kunnen eenvoudig de gegevens van een bedrijf delen op de bekende sociale media als Google, Facebook of Twitter of de gegevens mailen naar een bekende. Ook is het mogelijk als bezoeker om een bedrijf te volgen.

 


Vindbaarheid

capture-gevonden-500

Bezoekers hebben diverse mogelijkheden om uw bedrijf te vinden. Naast de Google zoekresultaten is er de mogelijkheid om op de site te zoeken op provincie, op woonplaats, op A t/m Z, en via de speciaal ingerichte zoekmachine waarmee men speciale filters kan plaatsen om zo snel het juiste bedrijf naar keuze te vinden.
Of men nu op zoek is naar een specialist of speciaalzaak, een bedrijf welke op zondagavond open is of dat men snel wil zien wat de diensten van een bedrijf zijn, de gegevens zijn op diverse manieren snel en direct beschikbaar.

 

 


 

Speciale zoekmachine

capture-openingstijden-500

Vrijwel alle ingevoerde eigenschappen zijn direct doorzoekbaar met de daarop afgestelde zoekmachine. Naast de standaard zoekfilters zoals woonplaats, postcode, afstand en openingstijden kan iedereen de gevonden resultaten snel filteren op alle eigenschappen.
Ben u op zoek naar een tandarts in Rotterdam, welke gespecialiseerd is in angstbehandelingen en waarbij een een afspraak in het weekend kan maken? dan heeft u deze snel gevonden in plaats van alle websites van tandartsen na te lopen en tandartsen eventueel nabellen omdat informatie niet online beschikbaar is. Bij iedere zoekeigenschap kunt u via de informatiebutton meer informatie krijgen over deze eigenschap.

 


 

Social Media integratie

capture-social-500

Social media is direct geïntegreerd in de bedrijfspagina. Via deze manier worden berichten uit Facebook en Twitter live getoond op uw bedrijfspagina.

 

 


 

Beoordelingen

capture-openingstijden-500

Voor iedere gids is een specifiek beoordelingssysteem opgezet. Geen algemene waarderingen maar specifiek over het onderwerp zodat iedere andere bezoeker hier echt wat aan heeft. Uniek is dat beoordelingen vanuit een naam gemaakt kunnen worden of juist op anonieme basis. Ieder bedrijf heeft bij ons de mogelijkheid om te reageren op de beoordelingen. Hiermee ontstaat een eerlijk proces en kan men bij een goede beoordeling een bedankje geven kunt u bij een negatieve beoordeling  juist laten zien hoe u  als bedrijf hiermee omgaat. Overal gaat wel eens mis of zijn er misverstanden, het gaat vaak om de manier van oplossen. Zo kan een eventuele negatieve beoordeling nog juist heel positief uitpakken.

 


 

Reacties op beoordelingen

capture-beoordelingentree-500

Wanneer er een reactie op een beoordeling geplaatst wordt kan hierdoor niet enkel door het beoordeelde bedrijf gereageerd worden maar ook door andere bezoekers. Zodra dit gebeurd wordt er een aparte pagina aangemaakt. Hierdoor ontstaat een discussiepagina. Met de functie delen kan deze pagina ook makkelijk via social media gedeeld worden zoals op Facebook en Twitter.

 


 

Eenvoudig beheer

capture-beheer-500

Alle opties en teksten zijn zeer eenvoudig te bedienen binnen ons beheerpaneel. We maken hiervoor gebruik van de allerlaatste technieken. Binnen 15 seconden heeft u een account aangemaakt waarna u direct aan de slag kunt. Door de setup en de mogelijkheid tot het volgen van de toegevoegde wizard heeft u binnen een paar minuten uw gegevens ingevuld, uw foto’s geplaatst en zijn uw gegevens opvraagbaar via de zoekmachine waardoor uw direct in het hele systeem optimaal te vinden bent.

 

 


 

Wizard

capture-wizard-500

De ingebouwde wizard helpt u stap voor stap door het beheerproces heen en laat zien wat uw waar kunt invullen. U kunt zelf bepalen of u gebruik wilt maken van deze wizard en kunt na iedere optie kiezen voor de optie “stop” om dit te beëindigen en het beheer zonder wizard door te starten.

 


 

Vindbaardheid in Google

capture-mobile-5001

De “sterretjes” die uw bedrijf krijgt van de klant beoordelingen op onze bedrijfsgidsen worden door Google overgenomen in de zoekresultaten. Hierdoor is een klant sneller geneigd door te klikken en de beoordelingen te bekijken om vervolgens door te klikken naar uw website. Daarbij kan het ook nog eens de ranking van uw eigen site positief beïnvloeden.

 


 

Crass Community

capture-openingstijden-500

Voor onze vaste bezoekers is er de Crass Community. Hierbij kunnen bezoekers een eigen account en eigen profielpagina aanmaken waarbij men onder andere waarderingen kan geven aan bedrijven. Hiermee kan men punten verdienen en zich profileren van starter tot expert.
Profielmogelijken; bedrijven volgen, favorieten kiezen, waarderingen schrijven, reacties geven op al door andere geplaatste waarderingen, leden volgen, stemmen geven en foto’s plaatsen en meer vertellen over wie men zelf is inclusief koppelingen naar hun Facebook, Linked-in of andere sociale mediapagina’s.

 


 

Mobile friendly

capture-mobile-5001

De website is opgebouwd met de allerlaatste technieken en ook volledig “responsive” Responsive wil zeggen dat we bij het bouwen rekening hebben gehouden met de verschillende displays zoals smart phones, tablets en computers. Hierdoor is het beeld altijd perfect afgestemd op het device waarmee een bezoeker onze applicatie gebruikt. Snel, direct en vooral.. functioneel.

 


 

Meerdere vestigingen

capture-vermeldingen-500

Wanneer uw bedrijf meerdere vestigingen heeft dan kunt u deze met één account beheren. Onder uw account staat onder het tabblad “vermeldingen” al uw vestigingen vermeldt. Zo kunt vanuit daar met een paar klikken al uw vestigingen eenvoudig beheren.

 

 


 

Unieke domeinnaam

capture-domeinnamen2-500

Wij zijn begonnen met bedrijfsgidsen sinds 2000. De eerste gids was www.juweliersgids.nl en in de loop van jaren hebben we voor iedere bedrijfsgids een unieke naam gekozen. Zo is het voor een bezoeker direct duidelijk wat hij krijgt te zien bij sportscholengids.nl of pedicures.nu. Unieke namen zijn niet enkel goed voor de vindbaarheid en herkenbaarheid in Google. Mensen onthouden deze zelf ook beter en komen hier vaker terug. Door de speciale zoekfuncties en eigenschappen zijn we in diverse branches al zeer bekend door onze gidsen en de bezoekersaantallen groeien nog iedere maand.

Voor alle domeinnamen bekijk onze portfolio per branche of een overzicht op alfabet

 


 

Innovatie

capture-innovatie-500

De ontwikkelingen op internet staan nooit stil. Niets is aan meer verandering onderhevig dan aan techniek. Ons team is er dol op en het kan voor hun maar niet snel genoeg gaan. Of het nu gaat om beveiliging, nieuwe functies of gebruiksvriendelijkheid, we kunnen niet wachten om er mee aan de slag te slaan. Geen éénmalig opgezette bedrijfgidsen dus maar continue onderhevig aan verbeteringen en aan de laatste eisen voldoen. Op deze manier scoren onze bedrijfsgidsen ook keer op keer weer beter in de zoekresultaten.

 


 

Velen gingen u al voor

capture-referenties-500

We hebben in de afgelopen jaren al veel klanten mogen ontvangen waaronder vele bekende merken.  Of u nu één of 40 schoenenwinkels heeft, als u uw gegevens volledig invult dan ben u  hierdoor optimaal vindbaar voor alle klanten die op zoek zijn naar schoenen of accessoires. En door het makkelijk beheersysteem kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week de content aanvullen of wijzigen.

 

 


 

Maar er is meer…

capture-meer-500

Maar er is nog veel meer mogelijk. Met een Pro account kunt u nog veel meer halen uit uw vermelding. Personaliseer, ontvang direct notificaties bij iedere beoordeling, plaats uw logo op de site inclusief zoekmachine, krijg meer opties om klanten sneller in contact te komen, creëer meerdere pagina’s, plaats advertenties of koppel zelfs uw domeinnaam en mailadressen aan uw bedrijfsvermelding…

 

 

 

Bekijk onze portfolio per branche of direct een overzicht van alle gidsen

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *