Een Pro account

 

Upgrade uw bedrijf naar Pro

Iedereen met een bedrijfswebsite wil wel meer meer bezoekers! Dat is waar wij u mee kunnen  helpen. En uiteraard niet met louter meer bezoekers maar vooral meer potentiële klanten. Mensen die op zoek zijn naar een product op een bepaalde dienst en vooral regionaal zoeken, zoals op “kappers Amsterdam“, “juwelier Den Haag” of “loodgieters in Zaandam“.  Ons bedrijfsgidsen zijn specifiek ontwikkeld om personen en bedrijven hiermee te helpen, zelfs als u als ondernemer nog geen website heeft. Of u nu uw diensten of producten onder de aandacht wilt brengen, een speciale actie wil opzetten, uw klanten informeren over uw openingstijden of beoordelingen van klanten wilt opbouwen, wij hebben hiervoor de perfecte middelen om bezoekers in contact te brengen met uw bedrijf. Uiteraard komen de opties van een Pro pakket bovenop de functionaliteiten van een gratis vermelding.

 

 

capture-bedrijf-500

Reacties Beoordelingssysteem

Beoordelingen, reviews, recensies; onder deze termen kunnen klanten hun positieve of negatieve ervaring delen met andere bezoekers.  Dat is de manier waarop mensen tegenwoordig graag communiceren. Zowel op naam als anoniem.
Wij hebben hiervoor een systeem ontwikkeld waarbij u als bedrijf kan reageren op een beoordeling van een klant. Geen eenrichtingsverkeer meer! Met de Pro versie gaan we nog verder. Van iedere geplaatste beoordeling ontvangt u direct een email met de inhoud van de beoordeling zodat u hierop kunt reageren. Een snelle reactie op een beoordeling is belangrijk en zeker een “plus”punt. Andere bezoekers zien aan uw reactietijd dat u de reacties van uw klanten belangrijk vindt.

 

 

 


 

capture-openingstijden-500

Weergave Beoordelingssysteem

Naast de berichtgeving krijgt u de mogelijkheid om uw logo te plaatsen in een reactie op een beoordeling van een bezoeker. Daarbij kunt u zelf kiezen of uw bedrijfsnaam getoond moet worden in plaats van uw gebruikersnaam. Hierdoor wordt het voor iedereen direct duidelijk dat dit een reactie van het beoordeelde bedrijf zelf is. Daarnaast hebben we de reactie ook een andere achtergrondkleur gegeven zodat deze visueel direct opvalt en staat er duidelijk vermeld “De reactie van eigenaar“. Mensen die producten of diensten willen afnemen lezen graag de reacties van een bedrijf aangezien dit veel zegt over de werkwijze van een bedrijf. Veel mensen lezen zelfs enkel de reacties waarop gereageerd is door het bedrijf.

 

 

 


 

capture-logo-500Uw bedrijfslogo

Na het plaatsen van het bedrijfslogo verschijnt deze herkenbaar bij uw bedrijfsnaam. Daarna zal uw bedrijfslogo vermeldt worden op verschillende plaatsen in het systeem zoals bij het reageren op een beoordeling en duidelijk zichtbaar in de veel gebruikte zoekmachine van de website.

 

 

 

 

 

 

 

 


 

capture-openingstijden-500

Extra Communicatiemiddelen

U krijgt meer opties om met uw klanten te communiceren. Zo komt er op de bedrijfspagina een extra “Bel mij terug” button en een button voor “Offerteverzoek indienen”.  Hiermee maken we de drempel om in contact te komen met uw bedrijf net wat lager wat weer kan resulteren in meer omzet.

 

 

 

 

 

 

 

 


capture-bedrijf-500

Meerdere pagina’s

Maak van uw bedrijfsprofielpagina een volwaardige website en verdeel de hoeveelheid content in verschillende tabjes. Via de ingebouwde editor kunt u plaatjes, Youtube filmpjes, tabellen, linkjes en zelfs een spellingscontrole gebruiken. Hiermee kunt u naast de omschrijving ook uw prijslijst online zetten, uw diensten uitgebreid toelichten, video’s plaatsen enzovoort.

 

 

 

 


capture-slider-500

Achtergrond

Maak uw pagina mooier en persoonlijker door de standaard achtergrond te vervangen door uw eigen foto.  Door de achtergrond te wijzigen matched de pagina beter met uw huisstijl.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


capture-advertentieext-500

Advertenties

Maak uw bedrijfspagina advertentievrij. Bij de gratis vermelding heeft u standaard een aantal advertenties op uw bedrijfspagina. Wanneer u echter een Pro account heeft dan worden deze standaard advertenties niet meer getoond.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


capture-advertentieext-500

Geen contract

Bij het afnemen van een Pro account kunt u zelf kiezen om per maand of per jaar te betalen. We hanteren geen opzegtermijn. Als u wilt stoppen dan kunt u dat zelf eenvoudig aangeven in de portal, dus geen 1 of 2 maanden opzegtermijn of automatische verleningen. U heeft zelf alles in de hand, eigenlijk iets wat heel normaal zou moeten zijn vinden we bij Crasmedia. Wilt u dus eens uitproberen wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen, dan kunt u dat zelf online zo regelen zonder dat er extra voorwaarden aan verbonden zijn.

 

 

 

 

 

 


 

capture-adveigen-500Adverteren

U kunt per dag, week of maand uw eigen advertenties in het netwerk plaatsen. U heeft hierbij de mogelijkheid om dat op uw eigen pagina te doen, op onze voorpagina of in de zoekmachine. Hiermee kunt u specifieke producten of diensten of speciale aanbiedingen plaatsen. Heeft u een bijvoorbeeld een mooie aanbieding die tot volgende week geldig is, plaats een advertentie op de voorpagina of in onze zoekmachine en iedereen die op zoek is naar deze producten of diensten zal deze direct zien.

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 


 

capture-pakkettenproplusMaak de stap naar Pro

U kunt uw bedrijfvermelding(en) heel eenvoudig upgraden naar een Pro t. Onder het kopje “Account”  rechts bovenaan vindt u de keuze “vermeldingen” Hier staan uw bedrijven vermeldt. Achter iedere vermelding vind u de button “upgraden” om zo uw gratis bedrijfsvermelding te upgraden naar een Pro versie.  U kunt afrekenen met Ideal of Paypal en de betalingen gaan via een beveiligde verbinding. U pakket wordt direct actief waarbij u de keuze heeft of u per maand of per jaar wil betalen. U kunt altijd per direct  via het beheerpaneel uw pakket downgraden naar een gratis vermelding. Hierdoor vervallen de Pro functionaliteiten maar blijft uw basisvermelding altijd intact. We houden niet van verplichtingen of extra voorwaarden, u kunt het dus altijd een maand zelf uittesten.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *