Parfumeriewinkels online

Nieuwe website online

Als afsluiting van 2016 hebben we een nog een nieuwe website aan onze portfolio toegevoegd, namelijk  parfumeriewinkels.nu.  Gezien de beschikbare informatie op het internet is deze gids een zeer goede toevoeging voor onze portfolio naast de drogisterijen, kappers, schoonheidssalons, nagelstudio’s en pedicures in de categorie lichamelijke verzorging

De website is in samenstelling gekomen met een aantal parfumeriewinkels en parfumeriewinkels met een schoonheidssalon in Amsterdam en Utrecht. Hoewel de zoekmachine toegespitst is op de parfumeriezaken hebben we wel  een filter toegevoegd of er bij de parfumeriewinkel een schoonheidssalon aanwezig is. Hier zijn ook de behandelingen inzichtelijk gemaakt. Voor meer filters verwijzen we u door naar de speciale website mijnschoonheidssalon.nu waar u op meer eigenschappen kunt selecteren in de meer dan 11.000 schoonheidssalons die hier vermeld staan.  Voor de parfumeriewinkels komen wij uit op een totaal van 1.100 speciaalzaken waarvan ongeveer 300 winkels aangesloten zijn bij een keten. Het gaat goed in deze branche en het aantal winkels in parfums en in cosmetica groeit nog ieder jaar.

Zoekmachine parfumeriewinkels
Zoals bij al onze gidsen hebben wij een gespecialiseerde zoekmachine gemaakt zodat snel de juiste parfumeriewinkel gevonden is. Naast het filteren op postcode of woonplaats kan men kiezen uit aanbod van producten zoals merken parfums voor heren en voor dames, verzorgingsproducten voor haar, gezicht, nagels lichaam, handen,benen en voeten maar ook of een parfumeriewinkels onderdeel is van een winkelformule of keten. Via de bedrijfspagina’s heeft men een universele weergave en kan men vaak in één oogopslag zien wat een parfumeriewinkel te bieden heeft.

Beoordelingen
Bij de beoordelingen kan de consument een oordeel geven over de service, het aanbod van de producten, de prijs/kwaliteitverhouding en de levering van de parfumeriewinkel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *