Nieuwe release

Zoals vrijwel iedere maand hebben we weer een update doorgevoerd. Hiermee voeren wij verbeteringen door en voegen we ook steeds weer nieuwe functies toe. We vonden het nu echter tijd worden om de layout van de bedrijfspagina’s aan aan te pakken. Afgelopen jaren is er steeds meer data bijgekomen en zijn er meer functionaliteiten toegevoegd waardoor sommige onderdelen niet meer perfect bij elkaar pasten. We hebben daarom deze belangrijke pagina opnieuw opgebouwd met wat ons betreft een zeer mooi resultaat. Hierdoor is de pagina nu weer één geheel .

Zo is de foto van de parallax weggehaald die onder de eigenschappen stond en deze bovenaan de pagina geplaatst, hier stond eerst een kaart met de locatie van het bedrijf. Deze plattegrond met de locatie van het bedrijf is nu naar beneden geschoven over de hele breedte is er staat nu geen tekst meer overheen waardoor deze duidelijker zichtbaar is.  Daarnaast hebben we de leesbaarheid verbeterd door de tabjes met teksten nu direct bovenaan het beeld te plaatsen waardoor deze nu echt in de pagina zijn opgenomen en men hier rustig doorheen kan klikken.

Zo zijn onder andere nog de openingstijden  aangepast, de eigenschappen van de gidsen anders opgezet waardoor deze nu duidelijker leesbaar zijn, ook op mobiele devices en tablets. De integratie van Facebook en Twitter zijn verschoven tot een weergave van Facebook aan de  rechterkant van eigenschappen, de overige social media die we nu nieuw hebben toegevoegd als Youtube, Instagram, Pinterest en Linkedin zijn nu boven de pagina zichtbaar en door klikbaar als iconen. Ook voor de foto’s is nu meer ruimte gekregen en deze worden nu verdeeld over de hele pagina.

Hou ons blog in de gaten voor meer nieuwe functies en updates die we dit jaar nog zullen doorvoeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *