Sportscholengids & Sportbay brengen transparantie in de fitnesswereld

Sportscholengids.nl & Sportbay.nl brengen transparantie in de fitnesswereld voor consument en zakelijke markt. Eindelijk duidelijkheid in aanbod fitnessmarkt voor consumenten en ondernemers.

Amsterdam 27 oktober ’16 – Vandaag is de joint venture gestart tussen Sportscholengids.nl en Sportbay.nl. De 2 online platformen gaan zorgen voor meer transparantie in de ‘grijze’ fitnessmarkt.
Via Sportscholengids.nl kun je als consument zoeken op basis van je behoeftes en kunnen ondernemers zichzelf profileren en alle key performance indicatoren presenteren. Met Sportbay.nl kunnen zowel consumenten als ondernemers profiteren van de voordeligste prijzen als het gaat om sportmaterialen.

Met de nieuwste samenwerking kunnen de 2 succesvolle ondernemingen nog sneller een groter bereik gaan krijgen. “De 3-hoek tussen de eindgebruiker, aanbieders en communicatiekanalen is hiermee gesloten. Daarnaast kunnen we met het kanaal en het bereik van Sportscholengids.nl de volledige markt bedienen van de juiste informatie over sportcentra, sportproducten en zoekende consumenten.” aldus Roy de Feber van Sportbay.nl.

“Het is bekend dat de consument online op zoek gaat naar een sportcentrum of sportieve producten. Met Sportscholengids.nl willen we zorgen voor meer duidelijkheid in de zoektocht naar een nieuw sportcentrum. Veel consumenten kiezen er ook voor om thuis te trainen ter ondersteuning om hun doelen te bereiken en Sportbay.nl hebben we hierin een betrouwbare partner gevonden.
Sportcentra kunnen een profiel bij ons activeren waardoor ze hun onderneming goed kunnen presenteren. Daarnaast profiteert de onderneming van een collectiviteitskorting op de al scherpste tarieven van Nederland van Sporybay.nl” aldus Frank Leest CEO van Sportscholengids.nl

Sportscholengids.nl is onderdeel van Crasmedia, een bedrijf gespecialiseerd in online bedrijfsgidsen die het makkelijker maken om een bepaald product en/of dienst te vinden. Stel je voor dat je op zoek bent naar een sportschool in de buurt en je wilt graag dat deze 24/7 open is, je een gratis proefles krijgt, ze een abonnementspauze toestaan en je wilt je training graag gaan ondersteunen met een goed voedingsplan bij een diëtist(e). Je kunt dan gaan ‘Googelen’ en alle resultaten één voor één bekijken, maar de informatie staat op elke site ergens anders, je weet niet of je al het aanbod daadwerkelijk te zien krijgt en je moet vaak nog nabellen omdat de gevonden informatie niet compleet is. Tevens wil je graag de meningen van andere mensen over dit aanbod weten voordat je daadwerkelijk een beslissing neemt. Dit alles is een vrij tijdrovend geheel en er valt hier dan ook nog veel winst te behalen. Verder kun je je ook voorstellen dat het zoeken naar een sportschool niet de enige categorie is waar dit van toepassing is, maar bijvoorbeeld ook wanneer je op zoek bent naar een kapper, een schoenenwinkel of een leuk uitje zoals karten of bowlen.

Op dit moment beschikt Crasmedia over een netwerk van 151 bedrijfsgidsen waarmee ruim anderhalf miljoen bedrijven zijn gecategoriseerd. Ook bedrijven die nog geen website hebben – en dat zijn er nog heel wat in Nederland – kunnen alle informatie over hun bedrijf kwijt op onze pagina’s. Bij elke vermelding staan als basis de adresgegevens en is er een mogelijkheid tot aanvullen met behulp van omschrijvingen, foto’s, koppelingen met social media, openingstijden, specifieke eigenschappen en nog veel meer. Ook kunnen bezoekers hun mening over het bedrijf achterlaten om zo andere mensen te helpen in hun zoektocht. De vermeldingen zijn tevens gratis omdat we streven naar een zo volledig mogelijke weergave van de markt.
Het platform wat hiervoor de afgelopen jaren is ontwikkeld zorgt er – mede door deze transparante opzet – dan ook voor dat bedrijf en consument snel met elkaar in contact kunnen komen.

Over Sportbay B.V.
Sportbay B.V. is een online winkel voor de beste deals in de meest populaire sport- en vrijetijds producten. De kerntaak is om de klanten te voorzien van hoogwaardige merkproducten voor de beste prijzen op de markt. Om deze reden onderzoekt Sportbay B.V. continue naar lokale en wereldwijde markten om ons steeds groeiende assortiment aan te vullen met producten van de beste kwaliteit en prijs verhouding.
In aanvulling op de zorgvuldig geselecteerde aanbiedingen, streven we ook naar hoge kwaliteit van de dienstverlening, waaronder een aantal betaalmethoden, snel en eenvoudig online klantenservice en een vriendelijke en helpende houding naar onze klanten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *