Bedrijfsvermelding verwijderen

 

Een bedrijfsvermelding verwijderen

 

 

 

 

 

 

Het kan voorkomen dat u uw vermelding verwijderd wil hebben. Meestal gebeurd dit omdat het bedrijf niet meer actief is of dat de bedrijfsgegevens te verouderd zijn. We streven erna om onze database zo actueel mogelijk te houden maar alsnog kunnen verouderde gegevens voorkomen. Indien de bedrijfsgegevens verouderd zijn verwijzen wij u naar de pagina “Vermelding wijzigen“. U kunt binnen een paar minuten een account aanmaken (lees hier de voordelen van een gratis vermelding) en zelf alles direct op een eenvoudige manier wijzigen. Indien u de bedrijfsvermelding echter toch verwijderd wil hebben dan kan dat op de volgende manier:

capture-verwijderen-500

Verwijderingsverzoek

Op ieder bedrijfspagina staat een knop “Verwijderingsverzoek indienen”. Indien u een bedrijf wilt verwijderen klikt u op deze link op de pagina van het desbetreffende bedrijf.

Opmerking: Deze link is niet aanwezig bij bedrijven die al geclaimd zijn door het bedrijf zelf.

 

 

 

 

 

 


capture-verwijderenformulier-500Formulier

U dient voor een verwijderingsverzoek een formulier in te vullen, deze bevat de volgende velden:

Naam: uw voor en/of achternaam
Mailadres: uw mailadres ter verificatie
Telefoonnummer: uw telefoonnummer

Reden van verwijderingsverzoek: De reden voor het verwijderen van de vermelding. Deze regel dient minimaal 50 karakters te bevatten. U ziet het aantal karakters wat u al getypt heeft direct rechts onderaan terug.
Als laatste stap dient u de “captcha” aan te vinken), “ik ben geen robot“. Met deze optie voorkomen wij dat we geautomatiseerde vermeldingsverzoeken binnenkrijgen door softwareprogramma’s (robots). Daarbij is het aantal verwijderingsverzoeken per dag gelimiteerd op ipnummer.

 

Externe bronnen

Wij streven er naar om alle verwijderingsverzoeken binnen 24 te hebben afgehandeld. Eventuele resultaten in Google of andere externe partijen zullen later verwerkt worden, dit gebeurd door deze bedrijven zelf en kunnen niet direct door ons beïnvloed worden.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *