Een bedrijfsvermelding aanpassen

 

Een bedrijfsvermelding aanpassen

 

 

U heeft uw bedrijf gevonden op één van onze gidsen en deze bevat verouderde gegeven? Een oud telefoonnummer of u bent verhuist naar een adres? Of uw wilt uw gegevens compleet maken? Al de gegevens op de website zijn zeer gemakkelijk door uzelf aan te passen.  Binnen enkele minuten bent u klaar en profiteert u daarbij van de voordelen van een gidsvermelding.

 

capture-uwbedrijf-500

Is dit uw bedrijf?

Indien een bedrijfspagina nog niet geclaimd is vindt u onder de openingstijden en de intro tekst een kopje “Is dit uw bedrijf? U klikt op de knop “Ga direct aan de slag

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

capture-uwaccount-500

Aanmaken account

U dient éénmalig een account aan te maken om uw pagina te beheren.  Ook als uw meerdere vestigingen heeft volstaat één account. Om snel aan de slag te kunnen vragen wij enkel uw emailadres, een zelf te kiezen gebruikersnaam en een wachtwoord. De bedrijfsgegevens hebben wij al voor u ingevuld.

 

 

 

 

 

 

 

 


 

capture-uwmailvalidatie-500Mailvalidatie

Wij valideren uw mailadres door middel van het versturen van een email. Wanneer u klikt op “Bevestig het claimen van deze vermelding” gaat u direct weer naar uw bedrijfsvermelding toe.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

capture-uwbedrijfgeclaimd-500

U kunt aan de slag

Door het aanklikken van de link bent u direct ingelogd met uw gegevens en kunt u aan de slag. Het systeem is zeer eenvoudig en u kunt altijd kiezen voor de helpfunctie. Hierbij krijgt u een wizard te zien die u stap voor stap alle opties toont.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *