Warenuizen

Lancering warenhuizen.nu

Warenhuizen.nu toegevoegd aan portfolio

Vandaag is er een nieuwe gids toegevoegd, namelijk warenhuizen.nu De website valt onder de branche “detailhandel non-food” in de categorie “algemeen”. De rubriek warenhuizen wordt gedomineerd door een aantal grote warenhuizen. Zo heeft enkel HEMA al 319 vermeldingen. Dat nog niet alle locaties zijn toegevoegd is duidelijk omdat de HEMA al meer dan 500 locaties heeft in Nederland (700 totaal incl buitenland).  Deze locaties zullen door ons team en door de filialen zelf binnenkort worden toegevoegd voor een totaal aanbod van alle warenhuizen. Andere grote warenhuizen die vermeld staan zijn de Kijkshop (66), Action (186) en Xenos (112).

Zoekmachine warenhuizen
Zoals bij al onze gidsen hebben wij een gespecialiseerde zoekmachine gemaakt zodat snel het juiste warenhuis gevonden is. Naast het filteren op postcode of woonplaats kan men kiezen uit het productassortiment (heren, dames, kinderen, cosmetica, woning en vrije tijd, voeding), faciliteiten, toegankelijkheid, aanwezigheid van restaurant en/of food afdeling, het aantal verdiepingen en of een warenhuis onderdeel is van een winkelformule of keten. Via de bedrijfspagina’s heeft men een universele weergave en kan men vaak in één oogopslag zien wat een warenhuis te bieden heeft.

Beoordelingen
Bij de beoordelingen kan de consument een oordeel geven over de service, het assortiment,  de prijs, de informatie op de website en de vakkundigheid van het personeel van het warenhuis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *