user-review-update

Aanpassingen gebruikersaccounts

Aanpassingen
Tot voor kort kon iedereen met een geldig email adres een beoordeling geven op één van onze bedrijfsgidsen. Hierbij had iedere beoordeling een even hoge score in de totaalberekening van een bedrijf. Daar beoordelingen steeds belangrijk worden bij het aankopen van een product of het afnemen van een dienst hebben we een methode ontwikkeld waarbij we streven naar een meer objectieve manier van berekenen en meer betrouwbaarheid van de geplaatste beoordelingen. Om dit te bereiken hebben we de volgende wijzigingen doorgevoerd op onze bedrijfsgidsen.

Profiel
Voor het plaatsen van een beoordeling dient een persoon altijd zijn mailadres te valideren Hierna dient hij minimaal een voornaam in te vullen, achternaam is optioneel. Eventueel kan gekozen worden voor een foto voor zijn profiel. Bij het plaatsen van een beoordeling en eventueel plaatsen van foto’s bouwt een persoon een waardering op door middel van een puntensysteem. Aan deze waardering zijn verschillende niveaus gekoppeld zodat door bezoekers direct gezien kan worden wat de status is van een persoon. Bij het opbouwen van een waardering kan iemand van starter zich opbouwen tot expert in desbetreffende branche aan de hand van de activiteiten die hij doet.

Voor iedere persoon wordt nu standaard een profielpagina worden aangemaakt. Hier worden de volgende gegevens getoond:

 • De naam van de persoon (of alias)
 • Hoe lang iemand lid is
 • Wanneer de persoon voor het laatst is ingelogd
 • Hoe actief is deze persoon, hoeveel beoordelingen heeft deze gegeven en over welke periode
 • Zijn of haar opgebouwde niveau. Totaal en per branche  
 • Zijn of haar woonplaats  
 • Een overzicht van alle beoordelingen  
 • Een overzicht van alle foto’s die deze persoon geplaatst heeft  
 • Een profielomschrijving van deze persoon  
 • Personen die deze persoon zelf volgt  
 • Personen die deze persoon volgen  
 • Koppelingen naar andere social media als Twitter, Facebook of Linked-in  
 • De favoriete bedrijven, organisaties, verenigingen of professionals van deze persoon.

Met deze optie wordt het mogelijk dat ook consumenten zich net als bedrijven kunnen etaleren waardoor er een gezonde verhouding ontstaat. Organisaties laten zien we ze zijn, diegene die ze beoordeelt ook. Houdt u van lekker eten en deelt u graag uw mening met andere? Bent u zelf werkzaam in een bepaalde sector en heeft u kennis van zaken die u graag met een ander deelt? Maak dan een account aan op één van onze gidsen, hiermee kunt u dan inloggen op iedere gids en daarmee direct uw mening geven over uw bakker, uw supermarkt, over het aanleggen van uw tuin of de werkzaamheden van uw makelaar. En omdat een foto meer zegt dan woorden kunt u bij de beoordelingen ook uw foto’s plaatsen.

Nieuwe richtlijnen
Ook zijn er deze maand nieuwe richtlijnen voor het plaatsen van beoordelingen gemaakt waaraan iedereen zich dient te houden. Alle beoordelingen die nu gemaakt worden, worden gelezen en getoetst aan deze richtlijnen. Als de beoordeling niet voldoet aan de richtlijnen, wordt deze verwijderd. Wij vragen dus iedereen om een eerlijke en mogelijk feitelijke mening achter te laten. Mocht u alsnog vragen hebben over onze richtlijnen of over de aanpassingen van de accountgegevens dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *