Webredacteur bij Crasmedia


 

Gebaande paden volg jij niet, je bent net als Crasmedia. Je zoekt je eigen weg en zo kom je vanzelf bij het doel dat je nastreeft. Je hebt al enige ervaring. Je weet wat je wilt, wat je kunt, je hebt talent en je bent gewoon enorm nieuwsgierig binnen je vak. Werken bij Crasmedia geeft je een grote vrijheid dus je moet stevig in je schoenen staan. Je werkt grotendeels van huis uit. Wij vinden dat je je tijd wel beter kunt besteden dan op de weg.

Waar het ons natuurlijk vooral om gaat is dat je heel goed kunt communiceren. In begrijpelijke taal, duidelijk voor degenen die het lezen. Een taal die de bijzondere eigenschappen van ons jonge en transparante bedrijf op een relaxte manier naar buiten brengt. Want Crasmedia is speciaal en wil speciaal communiceren. Wij kennen geen mentaliteit van een ‘kantoor’, werken niet van negen tot vijf en gaan helemaal voor een zo groot mogelijke zelfstandigheid van onze mensen. Je hebt een makkelijke stijl van schrijven. Prettig leesbaar. Dat is niet alleen belangrijk voor de dagelijkse ‘content’ waar je mee bezig bent. We willen ook graag dat je onze digitale mailings schrijft.

Voor de afdeling Communicatie zijn wij op zoek naar een gedreven:

Webredacteur

Je functie
Je komt te werken in een gedreven en enthousiast team waarbij we ambities hebben om ons platform in meerdere landen te gaan lanceren

Wat ga je doen?

– Het schrijven van duidelijke en toegankelijke teksten
– Het redigeren en herschrijven van bestaande teksten
– Het plaatsen van content (tekst en beeld) in het Content Management Systeem (CMS)
– Bewaking van de algehele communicatie van email en websites
– Social media, blogitems en nieuwsberichten

Jij

– Minimaal HBO werk-/denkniveau
– Kennis van taalniveaus van teksten
– Pro-actief in denken en doen
– Zelfstandig en initiatiefrijk
– Content Management ervaring is een pre
– Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring als webredacteur
– Goede communicatieve / sociale vaardigheden
– Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Wij bieden
Naast uitstekende arbeidsvoorwaarden, een 40-urige werkweek is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en zelfstandig werken.

Waarom overstappen naar Crasmedia?

Wij bieden jou de vrijheid om jouw ambities te verwezenlijken door je de ruimte te geven jezelf verder te ontwikkelen. Werken binnen een snel groeiend bedrijf binnen de online industrie met grote ambities en doorgroei mogelijkheden waar je geen nummer bent maar er aandacht is voor jou als persoon. We geven je een duidelijk kader van verwachtingen en verantwoordelijkheden en luisteren naar jouw input.

Interesse?
Spreekt bovenstaande je aan? Aarzel dan niet en solliciteer! Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen via het mailadres sollicitatie [at] crasmedia.com

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *