PHP Developer


 

Vanwege groei zijn we op zoek naar een extra programmeur. Ons bedrijf kenmerkt zich als open, ambitieus en informeel. Samen met een team van programmeurs wordt er gewerkt aan ambitieuze projecten en high traffic sites. Onze medewerkers kenmerken zich door hun openheid, gedrevenheid, resultaatgerichtheid, professionaliteit en zelfstandigheid. Voor de afdeling Development zijn wij op zoek naar een gedreven:

PHP developer

Je functie
Werk jij het prettigst volgens het Agile principe? En ben jij een specialist op gebied van PHP en OOP? Dan hebben wij een uitdagende functie voor jou. Je komt te werken in een gedreven en enthousiast development team waarin veel ruimte is om te experimenteren met nieuwe technologieën.

Wat ga je doen?

– Je ontwikkelt nieuwe functionaliteiten voor onze bedrijfsgidsen
– Je denkt actief mee en neemt deel aan onze wekelijkse brainstorm sessies
– Je onderzoekt de bruikbaarheid van nieuwe technologieën die ons platform ten goede komen

Jij

– Hebt een afgeronde relevante HBO of WO opleiding
– Hebt je sporen verdiend bij een vergelijkbare organisatie
– Beschikt over meerdere jaren ervaring met object georiënteerd programmeren
– Bent voldoende bekend met PHP, Javascript, HTML en CSS en hebt basiskennis van Linux
– Hebt voldoende ervaring met SQL
– Hebt een goede kennis van het Nederlands en Engels, in woord en geschrift

Wij bieden
Naast uitstekende arbeidsvoorwaarden, een 40-urige werkweek is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Je komt te werken in een professioneel en ondernemend team waarbij je applicaties maakt waar honderdduizenden mensen gebruik van maken.

Waarom overstappen naar Crasmedia?

Wij bieden jou de vrijheid om jouw ambities te verwezenlijken door je de ruimte te geven jezelf verder te ontwikkelen. Werken binnen een snel groeiend bedrijf binnen de online industrie met grote ambities en doorgroei mogelijkheden waar je geen nummer bent maar er aandacht is voor jou als persoon. We geven je een duidelijk kader van verwachtingen en verantwoordelijkheden en luisteren naar jouw input.

Interesse?
Spreekt bovenstaande je aan? Aarzel dan niet en solliciteer! Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen via het mailadres sollicitatie [at] crasmedia.com

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *