Aanpassingen gebruikersaccount

 

Tot voor kort kon iedereen met een geldig email adres een beoordeling geven op één van onze bedrijfsgidsen. Hierbij had iedere beoordeling een even hoge score in de totaalberekening van een bedrijf. Daar beoordelingen steeds belangrijk worden bij het aankopen van een product of het afnemen van een dienst hebben we een methode ontwikkeld waarbij we streven naar een meer objectieve manier van berekenen en meer betrouwbaarheid van de geplaatste beoordelingen. Om dit te bereiken hebben we de volgende wijzigingen doorgevoerd op onze bedrijfsgidsen.

Profiel
Voor het plaatsen van een beoordeling dient een persoon altijd zijn mailadres te valideren Hierna dient hij minimaal een voornaam in te vullen, achternaam is optioneel. Eventueel kan gekozen worden voor een foto voor zijn profiel. Bij het plaatsen van een beoordeling en eventueel plaatsen van foto’s bouwt een persoon een waardering op door middel van een puntensysteem. Aan deze waardering zijn verschillende niveaus gekoppeld zodat door bezoekers direct gezien kan worden wat de status is van een persoon. Bij het opbouwen van een waardering kan iemand van starter zich opbouwen tot expert in desbetreffende branche aan de hand van de activiteiten die hij doet.

Voor iedere persoon wordt nu standaard een profielpagina worden aangemaakt. Hier worden de volgende gegevens getoond:
– De naam van de persoon (of alias)
– Hoe lang iemand lid is
– Wanneer de persoon voor het laatst is ingelogd
– Hoe actief is deze persoon, hoeveel beoordelingen heeft deze gegeven en over welke
periode
– Zijn of haar opgebouwde niveau. Totaal en per branche
– Zijn of haar woonplaats
– Een overzicht van alle beoordelingen en favoriete bedrijven.
– Een overzicht van alle foto;s die deze persoon geplaatst heeft
– Een profielomschrijving van deze persoon.
– Personen die deze persoon volgt
– Personen die deze persoon volgen
– Koppelingen naar andere social media als twitter, facebook of linked-in
– De favoriete bedrijven, organisaties, verenigingen of professionals van deze persoon.

Met deze optie wordt het mogelijk dat ook consumenten zich net als bedrijven kunnen etaleren waardoor er een gezond evenwicht ontstaat. Houdt u van lekker eten en geeft u deelt u graag uw mening met andere? Bent u zelf werkzaam in een bepaalde sector en heeft u kennis van zaken die u graag met een ander deelt? Één account volstaat dan. Maakt u een account aan op één van onze gidsen, dan kunt u hiermee op allemaal inloggent. En omdat een foto meer zegt dan woorden kunt u bij de beoordelingen ook uw foto’s plaatsen.

Ook zijn er nieuwe richtlijnen voor het plaatsen van beoordelingen gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *