Groentewinkels.nu online

Nieuwe website online

Om het jaar goed te beginnen hebben we een nieuwe website aan onze portfolio toegevoegd, namelijk groentewinkels.nu De website valt onder de branche “food” in de categorie “speciaalzaken”. Gezien de beschikbare informatie op het internet is deze gids een zeer goede toevoeging voor onze portfolio naast de bakkerijen, slagerijen, broodjeszaken, pizzeria’s en viswinkels. Er zijn steeds minder speciaalzaken en de vindbaarheid op het internet is minimaal.

De website is in samenstelling gekomen met een aantal groente en fruitspeciaalzaken in Amsterdam en Haarlem. Hoewel de zoekmachine toegespitst is op de groente- en fruit speciaalzaken hebben we ook de Groente- en fruit groothandelsbedrijven toegevoegd. Door middel van een eenvoudige filter is hier makkelijk onderscheidt in te maken en geeft het meer mogelijkheden voor onze bezoekers. Hiermee komen wij uit op een totaal van 3.105 groente- en fruit speciaalzaken inclusief groothandels in groente en fruit.

Zoekmachine groente- en fruit speciaalzaken
Zoals bij al onze gidsen hebben wij een gespecialiseerde zoekmachine gemaakt zodat snel de juiste groente- en fruitspeciaalzaak gevonden is. Naast het filteren op postcode of woonplaats kan men kiezen uit aanbod van producten zoals groenten, fruit, eten, dranken, kazen en kant en klaar maaltijden, of de maaltijden opgewarmd kunnen worden, of er online besteld kan worden maar ook of en of een groente -en fruit speciaalzaak onderdeel is van een winkelformule of keten. Via de bedrijfspagina’s heeft men een universele weergave en kan men vaak in één oogopslag zien wat een groente- en fruit speciaalzaak  te bieden heeft.

Beoordelingen
Bij de beoordelingen kan de consument een oordeel geven over de service, het assortiment, de versheid van de producten, de prijs/kwaliteitverhouding en het aanbod van primeurs (eerste seizoensgroenten) van de groente- en fruit speciaalzaken.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *