Nieuwe layout actief

Voorpagina & Provinciepagina’s
Vanaf begin december hebben wij een aantal aanpassingen doorgevoerd op de voorpagina’s van onze bedrijfsgidsen. Met deze nieuwe opzet willen we het gebruikersgemak verder bevorderen.

A t/m Z
Via het hoofdmenu is er een A t/m Z keuze toegevoegd zodat men snel naar de juiste woonplaats kan navigeren.  Naast de woonplaats is nu ook de gemeente en provincie weergegeven evenals het aantal bedrijven wat gevonden is. Deze lijst is tevens handig indien men niet meer exact de spelling van de woonplaats kent.

Provincies
Op deze pagina’s ziet u alle woonplaatsen uit een bepaalde province. U kunt nu ook direct zien hoeveel bedrijven er actief zijn in iedere woonplaats.

Bovenaan de woonplaatsen is een speciaal blok gecreëerd met de 12 woonplaatsen waarin het meeste bedrijven voorkomen. Gemiddeld worden de meeste bedrijven vermeldt in de grootste woonplaatsen en geeft dit zo’n 70% tot 80% dekking. Hierdoor hoeven de meeste bezoekers niet meer in de lijst te zoeken maar kunnen ze gelijk de door hun gezochte woonplaats kiezen in deze snellijst.

We zullen onze gidsen blijven vernieuwen en optimaliseren, binnenkort weer nieuwe updates op ons blog.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *